Velkommen til Team Big Bandit

Her på siden kan du følge med i mine
fangster og nyheder fra Garmin,
Lowrance, Go-Pro, Kinetic og Abu

onsdag den 27. oktober 2010

FURUNO IsatPhone Pro

IsatPhone Pro


Håndholdt Satellittelefon
fra Inmarsat

Med en Inmarsat satellittelefon, IsatPhone Pro, har du mulighed for at ringe uanset hvor du befinder dig, om det er på vand eller på land bare du er indenfor Inmarsats dækningsområde.

Den benyttes som en  mobiltelefon hvortil man køber et taletidskort eller abonnement på samme måde som vi kender det fra almindelige mobiltelefoner.
Lang taletid, op til 8 timer, samt standby tid op til 100 timer på en opladning. Vægt 280 gram.

Vejl. pris.: 3883,00 eks. moms.

[Klik på billederne herunder for forstørrelse]


FURUNO IsatPhone Pro Marine  

IsatPhone Pro kan udbygges til en marine model med holder og separat telefonrør samt en maritim antenne. Denne kombination giver dig en perfekt telefon til dit fartøj, både om læ og når det er dårligt vejr.  

Dockingstation

IsatDock Marine er en IP 54 intelligent ’docking’ station for Isatphone Pro som er specielt designet for ’åbne’ fartøjer. Marine ’Dock’ kan benyttes til samtaler via Bluetooth, RJ11 telefonstik, håndfri mikrofoner eller det aktive håndsæt som er en integreret del af IsatDock Marine. Isatphone Pro håndsættet er fuldstændig lukket i ’docking’ enheden, mens der er fuld adgang til enhedens funktionaliter.     
IsatDock Marine supporterer ’tracking’ og ’alarm’ funktioner via den indbyggede GPS. Tracking meddelelser kan forprogrammeres til periode rapportering, manuel positions rapportering via aktivering af en tast, fjern ’polling’ af terminalen fra land eller afsendelse af alarm meddelelser – alle via SMS eller SMS til e-mail funktion. 
Eksterne alarm taster kan tilsluttes. IsatDock tilllader endvidere tilslutning af op til 600 meter kabel til standard telefoner, PABX eller endda DECT håndsæt .



Abonnement

Som ved køb af normale mobiltelefoner skal der også her benyttes en taletidsordning. Der er en række muligheder og her skal nævnes de mest populære:
Forudbetalt Taletidskort: Kan sammenlignes med et almindeligt taletidskort til mobiltelefoner uden et fast abonnement. Kortet oplades med et det antal enheder man ønsker til en fast pris pr. enhed. 
Abonnement: Almindeligt teleabonnement med en fast grundpris og evt. et antal gratis samtaleminutter hver måned. Tegnes der et abonnement over f.eks. 3 eller 12 måneder kan de gratis minutter frit flyttes fra den ene måned til en anden inden for perioden. Priser og minutter afhænger af typen af abonnement - eksempelvis Entry eller High.
Taletidskort
       Abonnement
Entry
High
Minutpris (US$) Fastnet 
1,00
0,85
0,85
Minutpris (US$) Mobil
1,20
0,95
0,95
Abonnement (US$) pr. måned
0
20,00
50,00
Gratis minutter (min.)
60 

Inmarsat sætter taksterne i US$ og alle priser er derfor også her i US$. Dvs. at der løbende kan forekomme mindre variationer i samtaleprisen i forbindelse med kurssvingninger.



En kort kommentar fra en IsatPhone ejer


“Satte SIM-kortet i og gik ud i haven og tændte for terminalen. Den brugte ca. 2 minutter på at få et GPS-fix-punkt (det plejerder altid at gå med en ny GPS, eller hvis GPS er flyttet ca. 1000 KM), og så fik den fuld styrke til satellitten på under 1 minut. Så ringede jeg til fruen (0045) først, og der var kontakt med krystalklar tale. Sendte også en SMS fra GPS-menuen via satelitten med min position automatisk indtastet af terminalen. Også smart rent sikkerhedsmæssigt, eller hvis man lige vil sige hvorman er til én, der kan taste positionen ind på GoogleEarth eller en plotter. Alt i alt en god oplevelse. I øvrigt nemt at finde satellitten, da antallet af stregerne på bjælken er meget følsomt ved bevægelser over 40 grader. Jeg kender ikke Iridium, men terminalen er dobbelt så dyr, og airtime ikke helt så billig.”
Bjarke Vejby, København Ø






Download

Ingen kommentarer:

Send en kommentar