Velkommen til Team Big Bandit

Her på siden kan du følge med i mine
fangster og nyheder fra Garmin,
Lowrance, Go-Pro, Kinetic og Abu

mandag den 28. februar 2011

Job

Ungarbejder 16-17 år Stillingen er slået op d. 20. februar 2011.
Marinetorvet er en af Danmarks hurtigst voksende forhandlere af bådudstyr, fiskegrej og fritidsartikler. Vores koncept er koncentreret omkring en stærk fokusering på Internettet som direkte salgskanal og som udstillingsvindue for vores fysiske butik.
Marinetorvet har siden stiftelsen for fire år siden udvist en konstant fremgang. Derfor søger vi nu en energisk og udadvendt ungarbejder på fuld tid til hjælpe til i den foranstående højsæson.
I vores butik på Amager i København bliver du en del af en lille men moderne og dynamisk virksomhed i forrygende vækst.
Du vil komme til at deltage i alle dele af virksomheden – primært med den almindelige butiksdrift såsom ekspedition, opfyldning af varer, lettere rengøring osv. men også i driften af vores web-butik med kundeservice samt pakning og udsendelse af varer.
Du er mellem 16 og 17 år, klar til at tage fat, serviceminded og har kendskab til bådudstyr – din erfaring kan f.eks. stamme fra et aktivt sejlerliv.
Hvis det tiltaler dig at blive en del af fremtidens bådudstyrsbutik, så send en ansøgning på e-mail til info@marinetorvet.dk. Skriv lidt om dig selv, dit kendskab til branchen og hvorfor at du synes at stillingen kunne være interessant for dig.

Læs Mere Her: http://www.marinetorvet.dk/job.asp

Ingen kommentarer:

Send en kommentar