Velkommen til Team Big Bandit

Her på siden kan du følge med i mine
fangster og nyheder fra Garmin,
Lowrance, Go-Pro, Kinetic og Abu

tirsdag den 27. september 2011

Vi snyder ikke.........

Der er en eller anden der mener vi snyder. Det har vi ikke gjort og vi har heller ikke været meget længer nord på end sønder rev på langeland som ligger 10km syd fra nord endden. Inden man begynder og beskylde folk for noget skulle man måske have styr på de ting man skriver. De andre kan heller ikke have snydt da der ikke er nogle afgrænsning på hvor man må sejle. Det pisser mig af. især når vi har fanget alle vores fisk lige i området omkring ondsevig eller der hvor alle andre også lå.

Det med fiskeriet på hvar er godt han nævner jo Team Garmin er kanon dygtige hvar fisker de fisker næsten ikke andet. Det er ofte de har fanget rigtig mange hvar.

Det næste er vis det havde været garn fanget fisk ville de have garn mærker som jeg ikke har kunne se.

Det sidste ville da have været fedt for så ville vi nok have vundet.... Jeg og de andre kan nok godt se os selv i spejlet før senge tid bare fordi en gammel gnaven mand ikke kan tåle der er nogle der er beder end ham. Tab og vind med samme sind.

Her er det som er blevet skrevet:

Anonym sagde ...

Både Carpe Diem-teamet, Team Big Bandit og Team Garmin være diskvalificeret for snyderi til DM i Fladfisk 2011:
-Når man tager op i storebælt og henter sine fisk i en konkurrence, der foregår i Langelandsbæltet, og ydermere kommer tilbage med en hel kasse hvarrer, som tilfældet var med Team Garmin, så er der noget der begynder at stinke af rådden fisk, og det er ikke fiskene.
Så er der, for det første, ikke tale om, at det er den dygtigste lystfisker der vinder, men dén der har den hurtigste båd.
For det andet, er der ALDRIG nogensinde i dansk lystfiskerhistorie taget 20 hvarrer noget sted i landet på den samme dag.
-Man kan kun spekulere over, hvor lang tid de indvejede fisk har gået i det hyttefad hvor de var hentet fra, for de så alle noget slunkne ud. Derefter hvad garnfiskeren med hyttefadet har fået, for at holde kæft med dette.
Næste år vil det i hvert fald være slut med dén form for adfærd, da der kommer en breddegrads-restriktion på, som vil blive håndhævet af udlagte både med kikkerter. Men tillykke da til vinderne,-gad vide om de kunne se sig selv i spejlet før sengetid??-Man kan jo kun håbe på, de ikke kunne.

Indlægget kommer fra http://teambluemagic.blogspot.com/2011/09/vinder-1-3-dm-i-fladfisk-2011.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar