Velkommen til Team Big Bandit

Her på siden kan du følge med i mine
fangster og nyheder fra Garmin,
Lowrance, Go-Pro, Kinetic og Abu

mandag den 1. oktober 2012

Lowrance HDS 7/9/12" Gen 2 Touch

Den nye Lowrance HDS 7 Gen2 Touch byder de bedste Fiskesøgning teknologier på markedet med Broadband Sounder ™ og StructureScan ® HD indbygget i enheden. HDS-7 Gen2 Touch med krystalklar 7" WVGA farve TFT LCD skærm, opløsning på 800 x 480 pixels, 256 farver og justerbar lysstyrke. Instrumentet understøtter udvidelse til et komplet marinenetværk med f.eks. tilknytning af radar, AIS, slaveskærme osv.

Søkort
Lowrance HDS-7 Gen2 Touch understøtter Navionics Platinum+ elektroniske søkort med TurboView™, satellitfotos, luftfotos, 3D-billeder af havbund, havneinformationer mm.

New Insight Genesis
Skab din egen high-definition søkort over dine foretrukne farvande med dybdekonturer og skygger, samt vegetation og bund-hårdheds lag.

- Optag med Broadband Sounder ™ eller StructureScan ™ sonar-log af dine foretrukken farvande, ved hjælp af et tomt SD-kort på dine HDS Gen2 Touch.
- Brug din stationære eller bærbare computer, uploade sonar optagelse til det webbaserede Insight Genesis Map Creator.
- Inden for blot et par timer, gennemgå din nye high-definition kontur kort online.
- Hvis du kan lide hvad du ser, kan du downloade den high-definition kontur kort til et SD-kort via din stationære eller bærbare computer

Broadband sounder
Den indbyggede broadband sounder giver perfekte lodninger og "renser" ekkolodsbilledet digitalt, så forstyrrelser i i vandet og overfladen praktisk talt forsvinder. Dette giver en unik præsentation af fisk, bundstrukturer og springlag. Der tilknyttes automatisk positioner til alle lodninger og man kan "spole" tilbage på ekkolodsbillede for senere at navigere præcist til den position hvor f.eks. en fiskestime var samlet.

StructureMap ™ View for HDS ® Gen2 Touch
Standard på alle HDS ® Gen2 Touch fishfinder modeller, Lowrance StructureMap ™ tool giver lystfiskere mulighed for at se og skabe detaljerede undersøiske billeder af deres favorit fiskeområder. StructureMapping overlag oven på det traditionelle søkort giver et specifikket billede af strukturerne på havbunden og dens placering på kortet. Brug StructureMap i live mode eller gem et område for at skabe et detaljeret kort for til eller fra visning for forskellige områder.
Hvad gør StructureScan så speciel:

- Sidescan Imaging viser vigtige strukturer som klipper, vrag og andre fiskemiljøer ned til 46 m og op til 76 m på hver side af båden - giver et hurtigere og bredere oversigtsområde

- DownScan Imaging giver et fotolignende billede af området under båden, så du ikke længere behøver at gætte dig til hvad der befinder sig der - ned til en dybde på ca. 100 m

- DownScan Overlay kombinerer StructureScan med Simrad/Lowrance Bredbånds Ekkolod for at separere og afsløre fiskemål fra omkringliggende objekter i området

- Overlay transparent billede og farvepalette er fuldt justerbart

- Fungerer med den unikke funktion TrackBack som indebærer at du kan gå tilbage i ekkolodshistorien. Perfekt for indsætning af waypoints som du kan dele med andre enheder på netværket

- 500w RMS udgangseffekt.

GPS Antenne
For den bedst mulige præcision har Lowrance indbygget en 16-kanals SIRF Star III modtager (GPS+EGNOS+MSAS). Instrumentet modtager uden problemer satellitsignalet selv gennem glasfiber og andre traditionelle materialer. Antennen kan køre 1/5 Hz.

Netværk
Lowrance HDS 7 Gen2 Touch understøtter både ethernet, nmea2000 og SimNet. Dette gør at HDS Gen2 Touch er ikke bare en enestående kortplotter og ekkolod, men kan udvides til et komplet navigationscenter med f.eks. bredbånds Radar, StructureScan og SonicHub.

Specifikationer
Skærmstørrelse: 7 tommer WVGA farve TFT LCD
Skærm opløsning: 800 x 480 px
Vandtæthed: IPx7 (tåler neddykning i vand)
Netværk: ethernet, nmea2000 og SimNet
GPS antenne: 1/5 Hz Intern
Ekkolodsfrekvens: 50/83/200 kHz
Ekkolodsdybde: max. 1000 meter
StructureScansfrekvens: 455/800 KHz
StructureScansdybde: ca. 100 meter
SD kortlæser

Leveres excl. transducer

Kan købes her: http://www.marinetorvet.dk/visprodukt.asp?ProduktID=5159

Ingen kommentarer:

Send en kommentar