Velkommen til Team Big Bandit

Her på siden kan du følge med i mine
fangster og nyheder fra Garmin,
Lowrance, Go-Pro, Kinetic og Abu

torsdag den 4. oktober 2012

Simrad WIFI-1 modul til Simrad NSS og Lowrance HDS Touch

WIFI-1 modul

WIFI-1 er en trådløs modul, som gør det muligt for ejere af et kompatibel Simrad multifunktionsdisplay-enheder for at få vist data, når den anvendes sammen med en trådløs enhed. *

Denne lavprofil's Wi-Fi gateway er måske lille, men kraftfuld i forhold til sin størrelse, så flere tablets eller smartphones, kan bruges til at se Simrad netværksdata unde den bliver langsom. WIFI-1 tilsluttes Simrad multifunktionsprintere Displays via Ethernet og understøtter trådløs forbindelse ved hjælp af 802,11 B + G trådløse protokoller.

En række Simrad multifunktionsdisplay enheder kan anvendes med blot en WIFI-1 modul, hvilket betyder, at et helt system kan være online med kun trådløs gateway.

* For at kunne arbejde sammen med WIFI-1 modul, skal din Simrad NSS Multifunction Display blive opgraderet til softwareversion RTM 2.5, som vil være tilgængelig til download fra Simrad Yachting hjemmeside fra november 2012.



 

Vigtige funktioner:

 Robust, vandtæt enhed
 Optimeret til brug med kompatible Simrad Multifunktionsdisplays
 Støjfiltre counter forstyrrelser fra VHF og sørg for, at du altid får et klart signal
 Low Power - bare 200mA



Den Kommer også til at køre samme med den nye Lowrance HDS Gen2 Touch. Lowrance HDS Gen1 og Gen2 kommer nok ikke med til at starte med, og måske slet ikke da det ikke er sikkert at processoren kan klare det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar